Περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης στην Partick Thistle

Η Partick Thistle παραδέχτηκε ότι υπάρχει ιστορικό σεξουαλικής κακοποίησης στο σύλλογο. Υπεύθυνος θεωρείται ένας πρώην φυσιοθεραπευτής της ομάδας, ο οποίος είναι τώρα νεκρός κι είχε εργαστεί για δύο χρόνια στο σύλλογο. Όταν αναφέρθηκε το περαστικό το 1992, ο συγκεκριμένος υπάλληλος είχε απολυθεί άμεσα όπως ανέφερε η Partick Thistle, ενώ έχει ενημερωθεί η αστυνομία της Σκωτίας και η σκωτσέζικη ομοσπονδία.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Partick Thistle:
«Όσον αφορά την τρέχουσα διαχείριση η μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δεν υπάρχουν άλλες καταγγελίες στο σύλλογο για άλλον εργαζόμενο. Ο σύλλογος έχει επικοινωνήσει με την SFA (σκωτσέζικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία) και την αστυνομία της Σκωτίας και θα συμμορφωθεί πλήρως με οποιαδήποτε έρευνα. Στο μεταξύ, η Partick Thistle, παροτρύνει οποιονδήποτε γνωρίζει παρόμοιο περιστατικό να απευθυνθεί στην αστυνομία της Σκωτίας, την SFA, το σύλλογο ή την τηλεφωνική γραμμή βοήθειας της NSPCC (National Society for the Prevention of Cruelty to Children). To τελευταίο 24ωρο έχουμε επαφή με άτομο που ζητά συμβουλές για το που θα απευθυνθεί, για ανάλογα περιστατικά. Ο σύλλογος είναι σε ανοικτή γραμμή με την NSPCC σύμφωνα με την καθοδήγηση της SFA».
H Partick Thistle πρόσθεσε ότι θεωρεί την ασφάλεια και την ευημερία των παιδιών και των νέων που συσχετίζονται με τον σύλλογο πρωταρχικής σημασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.