Πήρε το ντέρμπι η Dunfermline

Oι Pars νίκησαν 2-0 μέσα στο Starks Park τη Raith Rovers, στο ντέρμπι του Fife κι ανέβηκαν στην πρώτη εξάδα της Championship, φτάνοντας τα 6 ματς χωρίς ήττα.
Η Dunfermline μπήκε πολύ δυνατά, κέρδισε απανωτά κόρνερ κι ήταν ο keeper των γηπεδούχων, Kevin Cuthbert, που την εμπόδισε να ανοίξει το σκορ, σταματώντας εντυπωσιακά τον Ashcroft. Oι Pars όμως πήραν το προβάδισμα με τον Nicky Clark στο 11’, στο τρίτο συνεχόμενο κόρνερ τους.
Οι γηπεδούχοι πάλεψαν για την ισοφάριση, όλα έδειχναν όμως ότι αν σημειωνόταν δεύτερο γκολ θα ερχόταν από τη Dundermline, που είχε ευκαιρίες με τους Michael Moffat και Clark,  κι έτσι έγινε. Ο Kallum Higginbotham έβγαλε τη σέντρα κι ο Lee Ashcroft διαμόρφωσε στο 77’ το 0-2, που έμελλε να είναι το τελικό σκορ. Οι Pars έφτασαν τα 6 ματς χωρίς ήττα, ενώ η Raith μετρά 7 ματς χωρίς νίκη, τα 5 από τα οποία ήταν ισόπαλα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Raith έχει πάρει σιοπαλίες από τις δύο πρωτοπόρους, Hibernian και Dundee Utd.

RAITH ROVERS: Cuthbert, Thomson, McHattie, Callachan, M’Voto, Johnston (Stewart 71), B. Barr, Davidson, Skacel (Hardie 57), McManus (Stevenson 71), Thompson.
DUNFERMLINE: Murdoch, Talbot, Ashcroft, Fordyce, Herron, Geggan, Wedderburn, Clark (Reilly 90+1), Moffat, McMullan (Cardle 89), Higginbotham. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.