Ξενοδοχείο και μουσείο δίπλα στο Celtic Park


Η Celtic θέλει να χτίσει ξενοδοχείο και μουσείο δίπλα στο γήπεδο της και σκοπεύει να ζητήσει την άδεια του Συμβουλίου της Γλασκώβης για την ανάπτυξης της περιοχής γύρω από το Celtic Park.
Tα σχέδια περιλαμβάνουν τη δημιουργία ενός ξενοδοχείου, μουσείου κι εγκαταστάσεις για πωλήσεις εισιτηρίων και προϊόντων της ομάδας. Το όλο εγχείρημα αποτελεί μέρος ενός μεγαλύτερου σχεδίου που στοχεύει στην ανάπτυξη της περιοχής στην ανατολική πλευρά της πόλης αλλά και στην περαιτέρω προσφορά ακόμα περισσότερων προνομίων στους οπαδούς του συλλόγου.
«Θα πρέπει να ξεπεραστούν μια σειρά από προκλήσεις για να ολοκληρωθεί μια ανάπτυξη τέτοιας κλίμακας. Η Celtic σκοπεύει να είναι ένας σύλλογος παγκόσμιας κλάσης σε ότι κάνει. Είμαστε ευχαριστημένοι που έχουμε κάνει μεγάλες επενδύσεις τα τελευταία χρόνια για να αναπτυχθεί το γήπεδο κι η γύρω περιοχή προς όφελος των οπαδών μας. Οποιαδήποτε περαιτέρω ανάπτυξη αυτού του είδους θα ήταν ένα εξαιρετικά θετικό βήμα για τον σύλλογο, για τους υποστηρικτές μας και για την τοπική κοινωνία» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της Celtic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.