Αyr Utd-Raith Rovers (preview)

Η Ayr United θα προσπαθήσει να ξεπεράσει την ήττα από τη St. Mirren απόψε, που υποδέχεται τη Raith Rovers στο Somerset Park. Η United έχει χάσει τα 3 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στην Championship κι η ήττα με 2-0 από τη St Mirren μείωσε τη διαφορά της στους 5 βαθμούς από τους ουραγούς Buddies.
Oι Honest Men μετρούν 15 σερί ματς χωρίς νίκη και θα αγωνισθούν χωρίς τον τιμωρημένο Ross Docherty και τους τραυματίες Peter Murphy, Robbie Crawford καιJamie Adams. Εξαιρετικά αμφίβολοι οι Paddy Boyle και Declan McDaid.
Η Raith έφτασε τα 14 ματς χωρίς νίκη, στο ντεμπούτο του John Hughes στον πάγκο έφερε 1-1 με την πρωτοπόρο Hibernian για να χάσει 2-1 στη συνέχεια από την Queen of the South. Ο τεχνικός της Raith, John Hughes, είναι παλιός αρχηγός της Ayr Utd, έχει παίξει σε 63 παιχνίδια με τους Honest Men σημειώνοντας 2 γκολ κι είχε φτάσει με την Ayr στον τελικό του League Cup το 2002. Η τελευταία φορά που ο Yogi (παρατσούκλι του Hughes από τα χρόνια του στη Celtic) επισκέφθηκε το Somerset Park, είχε νικήσει, 3-1 ως τεχνικός της Livingston. Απόψε πάντως κινδυνεύει να πάει στο Somerset Park χωρίς goalkeeper. O βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, Kevin Cuthbert, είναι ακόμα τραυματίας έχει υποβληθεί σε εγχείρηση και θα μείνει 6 βδομάδες εκτός αγώνων. Ο -δανεικός από Aberdeen- Aaron Lennox έχει κάταγμα στο σαγόνι και σπασμένο χέρι κι έχει επιστρέψει στην Αυστρία, ενώ ο 21χρονος Conor Brennan έχει χτυπήσει στο πόδι, με το ιατρικό team της Raith να έχει πέσει πάνω του μιας κι είναι ο μόνος διαθέσιμος keeper.
Oι δύο ομάδες μετρούν από 48 νίκες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, ενώ 44 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Τη σεζόν που διανύουμε η Raith έχει κερδίσει 2-0 στο Somerset Park την Ayr, ενώ η αναμέτρηση τους στο Starks Park έληξε ισόπαλη 1-1. Ο Willie Collum είναι ο διαιτητής της αποψινής αναμέτρησης με βοηθούς τους David Roome και Connor Ashwood.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.