Ξαναβρήκε την αγάπη του για το ποδόσφαιρο ο Sinclair

Ο Scott Sinclair έχει ξαναβρεί τον ευατό του και την αγάπη του για το ποδόσφαιρο, όπως ο ίδιος τονίζει. Ο εξτρεμ της Celtic έχει ήδη σημειώσει 18 γκολ στη σεζόν που διανύουμε, έχοντας αφήσει πίσω του τα απογοητευτικά περάσματα του από την Aston Villa και τη West Brom.
«Καιρός για σταθερότητα και τη βρήκα εδώ. Μπορείτε να δείτε στον αγωνιστικό χώρο ότι είμαι ευτυχισμένος και σκοράρω» δήλωσε ο 27χρονος Άγγλος που ήρθε τον Αύγουστο στη Celtic, από την Aston Villa.
«Ο πρωταρχικός μου στόχος είναι να απολαύσω το ποδόσφαιρο μου και παίζοντας κάθε βδομάδα να ξαναβρώ την αγάπη μου για το παιχνίδι, κάτι που έγινε. Τα τελευταία 2-3 χρόνια δεν έπαιζα κάθε βδομάδα και δεν μπορούσα να δείξω τις δυνατότητες μου, τώρα θέλω να ξεπεράσω τα 20 γκολ» δήλωσε ο 27χρονος Άγγλος που έχει παίξει στην εθνική κάτω των 21 της Αγγλίας και στην ομάδα της Μεγάλης Βρετανίας το 2012. Δεν έχει κληθεί στην εθνική Αγγλίας, αλλά δεν απογοητεύεται.
«Δεν έχω χάσει τις ελπίδες μου για την εθνική. Η καλύτερη ευκαιρία για μένα είναι στο Champions League, αν περάσουμε και την επόμενη σεζόν στους ομίλους, μπορεί μια μέρα να με καλέσουν στην εθνική Αγγλίας» είπε ο Sinclair που απέδωσε τα εύσημα στον Brendan Rodgers σημειώνοντας: «Το Νο1 είναι να έχεις έναν προπονητή που πιστεύει σε σένα κι είναι υπέροχο που έχω έναν τέτοιο προπονητή.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.