4 εκατ.λίρες στην Partick Thistle για προπονητικό κέντρο

Η Partick Thistle πρόκειται να λάβει χρηματοδότηση 4 εκατομμυρίων λιρών  για να φτιάξει το νέο ιδιόκτητο προπονητικό της κέντρο. Η δωρεά προέρχεται από την οικογένεια Weir που κέρδισε 160 εκατομμύρια λίρες στο λόττο κι υποστηρίζει τους Jags. Η Partick Thistle εξασφάλισε μια θέση στην εξάδα της μεγάλης κατηγορίας φέτος κι ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Ian Maxwel, πιστεύει ότι το νέο προπονητικό κέντρο θα τη βοηθήσει να μείνει εκεί.
«Μας δίνει μια τεράστια δυνατότητα, μας μεταμορφώνει, είναι ο συνδετικός κρίκος που έλειπε, είναι κάτι το εκπληκτικό και νομίζω ότι ο σύλλογος θα συνειδητοποιήσει την πραγματική του αξία 10-15 χρόνια μετά» δήλωσε ο Maxwell. Kανείς δεν έχει ακόμα αναλάβει το όλο project, όμως οι «Three Black Cats», μια εταιρία που έφτιαξαν οι Colin και Christine Weir (οι ευεργέτες των Jags), αναμένεται να το αναλάβει και να το έχει έτοιμο μέσα στην επόμενη διετία.
«Θα είναι υπέροχο για τη Γλασκώβη και την ευρύτερη περιοχή, δε χρειάζεται βέβαια να είναι το Maryhill ή να βρίσκεται κοντά στο γήπεδο» αποκάλυψε ο Maxwell σημειώνοντας ότι οι Celtic και Rangers έχουν ήδη τα δικά τους προπονητικά κέντρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.