Μεγάλο μπάτζετ στο Rodgers για μεταγραφές

Ο Brendan Rodgers αναμένεται να έχει μπάτζετ 15 εκατομμυρίων λιρών για μεταγραφές το καλοκαίρι, ενόψει και των προκριματικών του Champions League που περιμένουν τη Celtic. Oι πρωταθλητές Σκωτίας είναι αποφασισμένοι να ενισχυθούν, με τον Rodgers να ψάχνει ήδη τον αντικαταστάτη του Patrick Roberts που επιστρέφει στη Manchester City μετά τον 18μηνο δανεισμό του, και φαίνεται να κοιτά παίκτες παίκτες που κοστίζουν 4 με 5 εκατομμύρια λίρες.
Τα προκριματικά του Champions League ξεκινούν στις 12 Ιουλίου, με τη Celtic να έχει εδώ κι ένα μήνα τον Lee Congerton ως υπεύθυνο scouting.
«Yπάρχει ταλέντο εκεί έξω και πάντα το ψάχνουμε, ως οπαδός της Celtic ξέρω τι θέλουν κι αυτός είναι κι ο λόγος που έφερα τον Scott Sinclair, που μπορεί να τους ξεσηκώσει, τέτοιους παίκτες ψάχνουμε» δήλωσε ο τεχνικός των Bhoys προσθέτοντας: «Υπάρχει πάντα ταβάνι και το σέβομαι, δεν υπάρχει ανοικτό μπλοκ επιταγών, αλλά πιστεύω ότι η διοίκηση θα κάνει ότι είναι δυνατό για να φέρει τους παίκτες που θέλουμε, έχουμε κάνει συζητήσεις και ξέρω που ακριβώς βρισκόμαστε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.