Η Celtic το κύπελλο νέων Σκωτίας, 3-0 τους Rangers

H oμάδα κάτω των 20 της Celtic νίκησε 3-0 την αντίστοιχη των Rangers και κατέκτησε το κύπελλο Νέων της Σκωτίας, χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ σε ολόκληρη τη διοργάνωση! Σε λιγότερο από μία βδομάδα, ήταν η ομάδα κάτω των 17 της Celtic που κέρδισε 2-0 την αντίστοιχη των Rangers κατακτώντας το κύπελλο Γλασκώβης.
Δυστυχώς και οι δύο τελικοί έγιναν κεκλεισμένων των θυρών, στο Firhill της partick Thistle αυτός του κυπέλλου Γλασκώβης και στο Hampden Park, αυτός του κυπέλλου Νέων Σκωτίας.
Ο Graeme Murty, που που εκτέλεσε και χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στην πρώτη ομάδα των Rangers, ήτασν στον πάγκο των νεαρών Gers, ενώ τον τελικό παρακολούθησε και ο βετεράνος φορ της ομάδας των ανδρών, Kenny Miller.
Kαλύτεροι οι νέοι του Tommy McIntyre, άνοιξαν το σκορ στο 38’ με τον αρχηγό της ομάδας, Sam Wardrop, για να διπλασιάσουν τα τέρματα τους στο 44’ με τον  Calvin Miller που εκμεταλλεύθηκε σύγχυση στην άμυνα των Gers, μετά από γύρισμα της μπάλας προς τα πίσω. Ο Aidan McIlduff διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο 52’. Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί και στον τελικό του 2015, με τη Celtic να κερδίζει 5-2.

CELTIC: Hazard, Ralston, Wardrop, Kerr, McIlduff, Hill (Hendry 84), Thomson (McInroy 78), Johnson, Nesbitt, Miller, Aitchison (Archibald 76).
RANGERS: Robby McCrorie, Houston, Ross McCrorie, Wilson, Lyon, Atakayi, Barjonas, Ashmore, Dallas (Burt 57), Gilmour (Jeffries 46), Rudden (Gibson 67).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.