Foran: «Το μεγαλύτερο ματς της καριέρας μου»

O τεχνικός της Inverness, Richie Foran, θεωρεί ότι το αποψινό ντέρμπι των Highlands είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της καριέρας του. Στην τελευταία θέση η Caley Thistle, πέντε βαθμούς πίσω από την προτελευταία Dundee, θέλει μόνο νίκη στο Highland derby κόντρα στη Ross County για να έχει ελπίδες παραμονής.
«Είναι τεράστιο, το μεγαλύτερο παιχνίδι της καριέρας μου, το μεγαλύτερο παιχνίδι της καριέρας των παικτών» δήλωσε ο Foran, τονίζοντας: «Η Ross County είναι πιθανότατα μακριά από τη μάχη του υποβιβασμού, αλλά μπορούμε να την ξανασύρουμε μέσα.»
Ότι μπορεί κάνει η Inverness για να σώσει την παρτίδα, την περασμένη βδομάδα, έφερε πίσω και τον -πρώην βοηθό προπονητή του Terry Butcher- Maurice Malpas, για να βοηθήσει στα αμυντικά προβλήματα. O Foran παραδέχτηκε ότι ήταν απόφαση της διοίκησης να φέρει κάποιον έμπειρο στο προπονητικό team, αποκαλύπτοντας ότι αυτός ήταν που υπέδειξε τον Malpas.
«Η ομάδα αμυντικά δεν είναι αρκετά καλή, είμαστε πολλές φορές ανοικτοί όταν βγαίνουμε μπροστά, υπάρχει πρόβλημα και δουλεύουμε για να το διορθώσουμε» δήλωσε ο Foran που ανφέρθηκε και στην προσθήκη του Malpas. «O Maurice έχει πάνω από 50 συμμετοχές με την εθνική Σκωτίας, έχει προπονήσει, έχει δουλέψει ως βοηθός προπονητή, αλλά το σημαντικότερο απ’όλα είναι ότι μπορείς να εμπσιτευθείς τον Maurice, είναι της παλιάς σχολής δε θα σε μαχαιρώσει ποτέ πισώπλατα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.