Θρίαμβος St Mirren στο ντέρμπι, 4-1 στο Cappielow

H St Mirren γονάτισε με 4-1 τη Morton μέσα στο Greenock, στο Renfrewshire ντέρμπι κι έκανε άλμα παραμονής, καθώς άφησε πίσω της Raith Rovers και Ayr Utd.
Ο Stephen Mallan ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστικής για τους Buddies, μιας κι έβαλε ένα γκολ και δημιούργησε άλλα δύο για την ομάδα του Jack Ross.
O Στέλιος Δημητρίου άνοιξε το σκορ για τους Buddies στο 20’, μετά από πάσα του Stephen Mallan για να ισοφαρίσει στο 29’ ο Andy Murdoch για τους γηπεδούχους.
Η St Mirren πήρε ξανά το προβάδισμα στο ξεκίνημα του β’ μέρους. Ο Stephen Mallan έγινε από σκόρερ δημιουργός και έκανε το 1-2 με δυνατό δεξί σουτ έξω από την περιοχή στο 46'. Ο John Sutton έκανε στο 56’ το 1-3 για τους Buddies, για να γίνει το 1-4 στο 80’, με κεφαλιά του Gary Μackenzie μετά από σέντρα του Mallan.
Τεράστια νίκη για τους Buddies, μόλις η δεύτερη εντός έδρας ήττα, σε έναν ημερολογιακό χρόνο, για την ομάδα του Jim Duffy, που ήταν αήττητη στα 3 ματς που είχε δώσει με τη St Mirren τη σεζόν που διανύουμε. H Μοrton έχασε την ευκαιρία να ανέβει στη 2η θέση και από την 3η βρέθηκε στην 4η, μετά τη νίκη της Dundee Utd με 1-0 επί της Dunfermline.
GREENOCK MORTON: Gaston, Doyle, O'Ware, Ricki Lamie, Russell, Forbes, Murdoch, Lindsay (Tidser 75), Nesbitt, Shankland (Donnelly 88), Oliver.
ST MIRREN: O'Brien, Irvine, Baird, Mackenzie, Δημητρίου, Magennis, Mallan (Quinn 90), McGinn, Smith (Todd 88), Loy (Storie 84), Sutton.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.