Ο Stevenson επέστρεψε στην ενεργό δράση

Ο Ryan Stevenson υπέγραψε στην Peninsula Strikers, ομάδα της τέταρτης κατηγορίας της Αυστραλίας, ένα μήνα μετά την ανακοίνωση του ότι σταματά το ποδόσφαιρο. Ο 32χρονος μέσος, που είχε αγωνισθεί για τελευταία φορά ως …goalkeeper στην Raith Rovers, είχε ανακοινώσει ότι κρεμάει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια μετά από δύο μήνες με την ομάδα του Kirkcaldy.
Στη συνέχεια πήγε στην ημιεπεγγαλματική Toon που ανήκει για στα πρωταθλήματα Junior της Σκωτίας για να παίζει καμιά φορά (πήγε ως ποδοσφαιριστής μερικής απασχόλησης), για να γίνει η επαφή με τον τεχνικό της Peninsula Strikers, Craig Lewis, και να καταλήξει στην Aυστραλία.
«Mιλούσα με έναν παλιό συμπαίκτη μου όταν αναφέρθηκε το όνομα του Ryan οπότε αποφάσισα να επικοινωνήσω μαζί μέσω facebook, μου απάντσησε άμεσα κι από τότε μιλάμε συνεχώς στο τηλέφωνο» δήλωσε ο Craig Lewis που έπεισε τον Stevenson να παίξει στην Αυστραλία. Η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί μόλις πάρει τη visa του ο Stevenson. O 32χρονος μέσος έκανε μεγάλη καριέρα με τη Hearts, έχοντας παίξει επίσης με τις St Johnstone, Ayr United, Ipswich Town, Partick Thistle και Dumbarton.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.