Η καλύτερη σεζόν του Stuart Armstrong

O Stuart Armstrong αναδείχθηκε παίκτης του μήνα το Μάρτιο στη Σκωτία, σε μια σεζόν που παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο της καριέρας του όπως τόνισε ο ίδιος.
«Ήταν ένας πολύ καλός μήνας, με την εμπειρία της εθνικής Σκωτίας και με τη Celtic να κερδίζει το πρωτάθλημα, οι δύο τελευταίες βδομάδες ήταν όμορφες» δήλωσε ο Armstrong προσθέτοντας: «Δεν είχα την ευκαιρία να το πολυσκεφθώ, μιας κι η σεζόν συνεχίζεται και θέλουμε να τελειώσουμε όσο γίνεται καλύτερα. Όταν τελειώσει η σεζόν τότε θα την αναλογιστώ και θα βρώ αρκετές καλές στιγμές.»
O Αrmstrong αναφέρθηκε για μία ακόμα φορά στο ρόλο που έχει παίξει ο Brendan Rodgers στη φετινή του μεταφόρφωση προς το καλύτερο σημειώνοντας:
«Eίναι η καλύτερη σεζόν της καριέρας μου, είμαι πολύ ευτυχισμένος εδώ. Παίζω το καλύτερο ποδόσφαιρο που έχω παίξει ποτέ κι είμαι πολύ τυχερός που έχω προπονητή τον Brendan Rodgers, επιρροή που είχε πάνω μου μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα είναι κάτι εντυπωσιακό.»
Ο τεχνικός των Bhoys είναι αυτός που άλλαξε θέση στον 25χρονο χαφ, φέρνοντας τον από τα άκρα στον άξονα κι είναι τέτοια η απόδοση του πρώην μέσου της Dundee Utd που θεωρείται από τα φαβορί για τον τίτλο του παίκτη της χρονιάς φέτος στη Σκωτία.
«Eίναι πιο φυσικό για μένα να παίζω εκεί και να βρίσκομαι σε θέσεις για γκολ, έχει επηρεάσει πολύ την καριέρα μου. Έγιναν εσωτερικές αλλαγές κυρίως όταν έλειπε ο Tom Rogic, με τον προπονητήνα μου λέει να παίξω εκεί παίρνοντας περισσότερες πρωτοβουλίες και να ψάχνω το γκολ, κάτι που κάνω όποτε μου δίνεται η ευκαιρία» δήλωσε σχετικά ο μέσος των Bhoys σημειώνοντας: «Στις μεγάλες ομάδες υπάρχει πάντα ανταγωνισμός, όχι μόνο στα χαφ, σε όλες τις θέσεις. Πρέπει να είσαι στα καλύτερα σου και να αποδίδεις πάντα στην προπόνηση για να πάρεις τις ευκαιρίες. Είναι όμως υγιής ανταγωνισμός κι αυτό είναι ακριβώς που ζητάς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.