Φεύγουν 8 παίκτες από τη Motherwell

O επιθετικός Scott McDonald, ο goalkeeper Craig Samson και οι Joe Chalmers, Lee Lucas, Craig Moore, David Ferguson και Stephen Pearson θα αποχωρήσουν από το Fir Park, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των Steelmen, αφού τα συμβόλαια τους λήγουν αυτό το μήνα, ενώ ο Zak Jules επιστρέφει στη Reading αφού έληξε ο δανεισμός του.
Η Motherwell είναι πάντως σε συζητήσεις με τους Keith Lasley, Lionel Ainsworth και Russell Griffiths θέλοντας να τους κρατήσει στο Fir Park.
H oμάδα που τερμάτισε στην 9η θέση έχει ήδη αφήσει ελεύθερους τους Dylan Mackin, Tom Fry και Jordan Pettigrew από την ομάδα κάτω των 20 , ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Barry Maguire, Dylan Falconer, Shea Gordon, Peter Morrison και Adam Livingstone θέλοντας να ανανεώσει τα συμβόλαια τους.
«Πρώτα απ΄όλα θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους φεύγουν, είναι πολλά τα παιδιά που έπαιξαν πολύ ποδόσφαιρο γι αυτήν την ομάδα, πολλοί βγήκαν από τα σπλάχνα της και πρέπει να το αναγνωρίσουμε» δήλωσε ο τεχνικός της Motherwell, Stephen Robinson, τονίζοντας: «Δεν είναι ποτέ εύκολο ή ευχάριστο όταν φεύγουν παίκτες, αλλά έχω μιλήσει με τον καθένα από αυτούς, έχουμε ανταλλάξει σκέψεις είναι το λιγότερο που θα μπορούσα να κάνω. Αυτή τη στιγμή έχουμε 13 βασικούς με συμβόλαιο κι η σκληρή δουλειά έχει αρχίσει, περιμένω προσθήκες σύντομα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.