Brechin-Alloa Athletic (preview)

Πρώτος τελικός των play-off για μια θέση στην Championship την επόμενη σεζόν, με τη Brechin, που τερμάτισε 4η στη League One να υποδέχεται τη 2η της κατηγορίας Alloa. Έκανε τη μεγάλη έκπληξη αποκλείοντας τη Raith Rovers, εκτός έδρας, σε μια επική ρεβάνς. 1-1 το πρώτο ματς στην έδρας, 2-2 στο Starks Park (όπου προηγήθηκε δύο φορές για να ισοφαριστεί στο 93’) 3-3 στην παράταση, για να επικρατήσει 4-3 στα πέναλτι. Ο τεχνικός της, Darren Dods, ευελπιστεί ότι η ομάδα του θα δείξει την ίδια μαχητικότητα και απόψε στο Glebe Park, έχει χάσει όμως στις 3 από τις 4 φετινές αναμετρήσεις της με την Alloa, 1-0 τον Οκτώβριο και 2-1 το Μάρτιο στην έδρα της και με 6-1 τον περασμένο μήνα στο σπίτι της Alloa, όπυ είχε επικρατήσει 2-1 το Δεκέμβριο.
Με τους Dougie Hill, Gareth Rodger, Darren McCormack, Alan Trouten και Euan Smith εκτός μάχης έχει μόλις 14 παίκτες διαθέσιμους απόψε, με τον Dods να τονίσει ότι η ομάδα του υστερεί σε αριθμούς, αλλά όχι στην ψυχολογία.
Υπέρβαση έκανε και η Alloa, που μετά την εντός έδρας ήττα της με 1-0 από την επαγγελματική Airdrieonians στο πρώτο ματς, νίκησε με το ίδιο σκορ εκτός έδρας για να πάρει την πρόκριση με 4-3 στα πέναλτι. Αμφίβολος ο Graeme Holmes κι αυτό είναι το μοναδικό πρόβλημα του τεχνικού των Wasps, Jim Goodwin, που τόνισε στους παίκτες του ότι πρέπει να παλέψουν απόψε και να μην επαναπαυθούν στο πρόσφατο 6-1 επί της Brechin. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, η ρεβάνς το Σάββατο στην έδρα της Alloa.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.