Eπιστροφή στη Σκωτία για τον Berra

Ο Christophe Berra θα αφήσει την Ipswich το καλοκαίρι για να γυρίσει στη Σκωτία. Το συμβόλαιο του 32χρονου αμυντικού λήγει, υπάρχει option ανανέωσης που η Ipswich ήθελε να ενεργοποιήσει, σεβάστηκε όμως την απόφαση του διεθνούς αμυντικού που ήθελε να γυρίσει στη Σκωτία για να είναι περισσότερο καιρό κοντά στην κόρη του.
35 φορές διεθνής με τη Σκωτία ο Berra, πήγε στην Αγγλία το 2009, όταν έφυγε από τη Hearts για τη Wolves του Mick McCarthy, που την πήρε στη συνέχεια και στην Ipswich το 2013.
«Γνωρίζω το θέμα εδώ και καιρό, δεν υπάρχει κάτι μεμπτό, ήθελε να είναι περισσότερο κοντά στην κόρη του» δήλωσε ο McCarthy προσθέτοντας: «Ο Christophe ήταν φανταστικός για μας, από τους καλύτερους αμυντικούς στην Championship την τελευταία τετραετία, δεν ήθελε να τον χάσει, θέλει όμως να γυρίσει στην πατρίδα του και του εύχομαι τα καλύτερα.»
Ο Berra έχει παίξει σε 185 ματς με την Ipswich σημειώνοντας 14 γκολ κι η επιστροφή του στη Σκωτία αναμένεται να αποτελέσει δέλεαρ για αρκετές ομάδες, με την πρώτη του ομάδα, τη Hearts, να ενδιαφέρεται ήδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.