Κατηγορούνται για στοιχηματισμό McClelland και Horner

Ο πρόεδρος της Annan Athletic, Henry McClelland, και ο μέσος της Inverness, Lewis Horner, κατηγορούνται για παράνομο στοιχηματισμό, με τον McClelland να φέρεται ότι έχει ποντάρει σε 4.011 ποδοσφαιρικά στοιχήματα, τα 430 από τα οποία αφορούν την ομάδα του, ενώ ο Horner κατηγορείται για 353 στοιχήματα, τρία από τα οποία αφορούν την ομάδα του.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο της σκωτσέζικης ομοσπονδίας (SFA), ο McClelland έχει ποντάρει από τον Ιούλιο του 2011 μέχρι την Πρωτομαγιά του 2017 και πόνταρε 4 φορές σε ήττα της ομάδας του. Έχει περιθώριο μέχρι την επόμενη Τρίτη να απολογηθεί.  
Τα στοιχήματα για τα οποία κατηγορείται ο Horner ξεκινούν επίσης από τον Ιούλιο του 2011 μέχρι την Πρωτομαγιά του 2017. Ο μέσος ανήκε τότε στη Hibernian, ήταν δανεικός στην East Stirlingshire, και 12 από τα στοιχήματα που έπαιξε ήταν από τον Ιούλιο του 2011 μέχρι τον Ιούνιο του 2012.
Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Inverness, ο Horner παραδέχτηκε τον εθισμό του στον τζόγο και είναι συντετριμμένος που δεν ζήτησε επαγγελματική βοήθεια νωρίτερα, αλλά και για τα προβλήματα που δημιούργησε στην ομάδα. Ο σύλλογος του Dingwall αναφέρει ότι θα στηρίξει τον ποδοσφαιριστή του που συνεργάστηκε πλήρως με το σύλλογο στη συγκεκριμένη υπόθεση. Δε θα γίνουν όμως δηλώσεις ούτε από τον παίκτη ούτε από την ομάδα, αφού η όλη υπόθεση είναι στη διαδικασία της έρευνας από το σύλλογο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.