Υπέγραψε στους Rangers o Bruno Alves

O Πορτογάλος αμυντικός Bruno Alves υπέγραψε διετές συμβόλαιο με τους Rangers κι έγινε έτσι η πρώτη μεταγραφή για τη νέα σεζόν του συμπατριώτη του, Pedro Caixinha. Ο 35χρονος αμυντικός έπαιξε σε 36 ματς με την Cagliari την περασμένη σεζόν, μετά την μεταγραφή του από τη Fenerbahce. Είναι 89 φορές διεθνής με την Πορτογαλία κι έχει κατακτήσει πρωτάθλημα στη χώρα του, τη Ρωσία και την Τουρκία.
«Είναι ένα απο τα καλύτερα συναισθήματα στη  καριέρα μου είναι όταν ήμουν πρωταθλητής με τη Fenerbahce και θέλω να ξανανιώσω κάτι ανάλογο» δήλωσε ο διεθνής Πορτογάλος στο επίσημο κανάλι των Gers.
O Alves ξεκίνησε την καριέρα του με την Porto έχει περάσει και από τις Farense, Vitoria Guimaraes και AEK. Στα 8 χρόνια που ήταν στην Porto κατέκτησε 9 τρόπαια (4 από τα οποία ήταν πρωταθλήματα) και στη συνέχεια πήγε στη Zenit Saint Petersburg το 2010 για να κατακτήσει δύο πρωταθλήματα κι ένα Super Cup Ρωσίας. Το 2013 πήγε στη Fenerbahce και κατέκτησε το πρωτάθλημα και το Super Cup Τουρκίας για να βρεθεί μετά στην Cagliari την οποία βοήθησε να τερματίσει στην 11η θέση στο campionato.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.