Super Accies, 4-0 τη Dundee

H Hamilton νίκησε 4-0 τη Dundee και θα διεκδικήσει την παραμονή της στην κατηγορία σε διπλά ματς κόντρα στη Dundee United.
Οι Accies ήθελαν τη νίκη για να μην έχουν στο μυαλό τους τι κάνει η Inverness στα Highlands κόντρα στη Motherwell. Ο πρώην επιθετικός των Hearts και Rangers, David Templeton, ήταν για πρώτη φορά στο βασικό σχήμα, ενώ επέστρεψε κι ο αρχηγός Mikey Devlin που εξέτισε την ποινή του στο κέντρο της άμυνας, με τον Danny Redmond να είναι επίσης στο βασικό. Αυτές ήταν οι τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα των Accies από το προηγούμενο ματς, παίρνοντας τη θέση των Louis Longridge, Massimo Donati και Greg Docherty.
Ο προσωρινός τεχνικός της Dundee, Neil McCann, είχε μόλις μία αλλαγή στην ενδεκάδα που ξεκίνησε με την Inverness, με τον Kostadin Gadzhalov να παίρνει τη θέση του τραυματία Kevin Gomis στην άμυνα.
To άγχος των 2.612 θεατών που βρέθηκε στο New Douglas Park (SuperSeal Stadium σύμφωνα με τον σπόνσορα) έφυγε στο 25’ όταν οι Accies έκαναν το 2-0 πετυχαίνοντας δύο γκολ μέσα σε δύο λεπτά. Σε εκτέλεση κόρνερ ο Michael Devlin νίκησε στον αέρα τον keeper της Dundee, Scott Bain, για να έρθει ο Rakish Bingham και να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα στο 23’. Δύο λεπτά αργότερα ο Γιάννης Σκόνδρας έπιασε μια βολίδα από τα 23 μέτρα, στέλνοντας τη μπάλα να βρει το «παραθυράκι» της εστίας και να καταλήξει στα δίχτυα. Πρώτο γκολ του Έλληνα μπακ με τους Accies και τι γκολ! Στο 56’ ο David Templeton ανατράπηκε στην περιοχή από τον Paul McGowan  κι ο Dougie Imrie -παλιός παίκτης της Inverness- εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι κάνοντας το 3-0 στο 56’. Ο Ali Crawford διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 76’ για τους Accies που έφτασαν σε μια άνετη νίκη μετά από 4 σερί ήττες. Ο Neil McCann είχε δηλώσει ότι η Dundee θα ήταν ανταγωνιστική αλλά τίποτα τέτοιο δε φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο. Η Hamilton κρατήθηκε στην προτελευταία θέση και θα διεκδικήσει την παραμονή της σε διπλά ματς κόντρα στη Dundee United.
HAMILTON ACADEMICAL: Matthews, Σκόνδρας, Devlin (Donati 37), Imrie, Redmond (Gillespie 79), Crawford, Gogic, Bingham, MacKinnon, McMann, Templeton (Longridge 61).
DUNDEE: Bain, Holt, Vincent, O'Dea, O'Hara (Williams 72), Ross (Wighton 29), McGowan, El Bakhtaoui, Haber (Ojamaa 45), Gadzhalov, Kerr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.