Προβάδισμα Tangerines, 2-1 στο Cappielow

H Dundee Utd γύρισε το ματς με τη Morton, επικρατώντας 2-1, με επιβλητική εμφάνιση στο β’ μέρος κι έχει πια τον πρώτο λόγο για πρόκριση στα ημιτελικά των play-off ανόδου στην Premier League.
Οι 3.306 θεατές που βρέθηκαν στο Cappielow, είδαν τους γηπεδούχους να ξεκινούν καλύτερα και να ανοίγουν το σκορ μόλις στο 7’ με κεφαλιά του Thomas O'Ware, με τον υψηλόσωμο σέντερ μπακ να φτάνει τα 11 γκολ τη φετινή σεζόν. Οι γηπεδούχοι έχασαν ευκαιρίες να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, με σημαντικότερες αυτές των Michael Tidser και Gary Oliver,  και το πλήρωσαν στο δεύτερο μέρος. Μεταμορφωμένη στο β’ ημίχρονο η Dundee Utd ισοφάρισε στο 51’ με βολίδα του Simon Murray έξω από την περιοχή. Ήταν το 15ο γκολ φέτος για τον επιθετικό της United, που πήρε το προβάδισμα στο 65’ με ένα ακόμα σουτ από μακριά, αυτή τη φορά από τον Blair Spittal. Οι φιλοξενούμενοι έβγαιναν συνεχώς στην κόντρα και κυνήγησαν ακόμα ένα γκολ, η Morton είχε μια καλή στιγμή προς το τέλος με κεφαλιά του Shankland που έφυγε άουτ. Ήταν το δέκατο ματς χωρίς νίκη για τους γηπεδούχους απέναντι σε μια United που έφτασε τα 7 ματς χωρίς ήττα κι έχει τον πρώτο λόγο στη ρεβάνς του Tannadice την Παρασκευή.

MORTON: Gaston, McDonagh, O'Ware, Lamie, Russell, Forbes (Doyle 76), Murdoch, Lindsay, Tidser (Tiffoney 90+1), Oliver, Shankland (Oyenuga 81).

DUNDEE UTD: Bell, Murdoch, Durnan, Edjenguele, Robson, Andreu, Kuate, Flood, Spittal, Murray (Coote 90+2), Mikkelsen (Allardice 85).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.