Όλα ανοι-Χ-τά στο Tannadice

Dundee Utd και Falkirk αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 στο Tannadice στον πρώτο ημιτελικό των play-off ανόδου στην Premiership και το γεγονός ότι δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ, κάνει ακόμα πιο συναρπαστική τη ρεβάνς της Παρασκευής.
Μπορεί να προηγήθηκαν δύο φορές οι γηπεδούχοι, αλλά ήταν η Falkirk αυτή που έπαιξε επιθετικά ψάχνοντας μέχρι το τέλος το γκολ της νίκης. Μια νίκη που θα μπορούσε να έρθει και για τους γηπεδούχους που έχασαν την τελευταία ευκαιρία του αγώνα με το τελικό 2-2 να κρίνεται απόλυτα δίκαιο.
O τεχνικός της Dundee United, Ray McKinnon, δεν έκανε καμία αλλαγή στην ενδεκάδα που νίκησε 3-0 τη Morton, με τον Scott Fraser να επιστρέφει στην αποστολή μετά από 9 βδομάδες απουσίας. Η Falkirk είχε 9 μέρες ξεκούρασης έχοντας τερματίσει στη 2η θέση, απέναντι στην 3η United κι ήταν αρκετά φρέσκια στο Tannadice.
Oι γηπεδούχοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 16’, όταν στη βαθιά μπαλιά του goalkeeper Cammy Bell o Thomas Mikkelsen έπιασε την κεφαλιά κι ο Simon Murray έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα φτάνοντας τα 17 γκολ αυτή τη σεζόν. Η Falkirk, που έπαιζε επιθετικά από το ξεκίνημα, έφερε το ματς στα ίσα στο 27’ με ανάποδο ψαλίδι του James Craigen μετά από σέντρα του Joe McKee.
Η United προηγήθηκε ξανά με σουτ του Blair Spittal στο 53’ για να ισοφαρίσει ξανά η Falkirk στο 59’ με εντυπωσιακή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Joe McKee. Οι δύο ομάδες κυνήγησαν τη νίκη μέχρι το τέλος, με τους γηπεδούχους, που έπαιζαν με αντπειθέσεις, να αγγίζουν τη νίκη στις καθυστερήσεις, όμως ο goalkeeper των Bairns, Robbie Thomson, απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του  Thomas Mikkelsen. Τα πάντα ανοιχτά για τη ρεβάνς της Παρασκευής που θα κρίνει ποιά ομάδα θα περάσει στον τελικό των play-off, για να αντιμετωπίσει μια εκ των Hamilton ή Inverness.

DUNDEE UTD: Bell, Murdoch (Dillon 8), Durnan, Edjenguele, Robson (Dixon 80), Kuate (Telfer 64), Flood, Spittal, Andreu, Murray, Mikkelsen. 
FALKIRK: Thomson, Muirhead, Gasparotto, Grant, Leahy, Craigen, McKee, Kerr, Sibbald (Taiwo 75), Austin (McHugh 80), Miller (Baird 64). 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.