1-0 η Celtic στο φιλικό την BW Linz

Με γκολ του James Forrest στο 83’ η Celtic νίκησε την BW Linz σε ένα φιλικό που έκανε το ντεμπούτο του όχι μόνο ο Jonny Hayes αλλά και ο γιος του Brendan Rodgers, Anton. Ο τεχνικός της Celtic επέμεινε ότι δεν σκοπεύει να πάρει το γιο του στη Celtic, απλά τον έφερε για προετοιμασία, μιας και ψάχνει για ομάδα μετά την αποχώρηση του από τη Swindon Town. Ο 24χρονος πρώην παίκτης της Brighton πάντως ήταν αρκετά καλός στο διάστημα που αγωνίστηκε, σε ένα φιλικό που δεν αντέχει σε υψηλή κριτική και παρακολούθησαν 500 θεατές.
Η Celtic είχε δύο διαφορετικές ενδεκάδες σε κάθε ημίχρονο, με τον Callum McGregor να στέλνει τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι στο 18’ και τον Leigh Griffiths να παίρνει το rebound για να τη στείλει στο κάθετο δοκάρι! Οι νεαροί Calvin Miller και Jamie McCart που ξεκίνησαν για τη Celtic ικανοποίησαν, με τον Hayes να δείχνει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά. Η BW Linz παίζει στη β’ κατηγορία της Αυστρίας είχε όμως τις στιγμές της αναγκάζοντας τον keeper της Celtic, Dorus de Vries, να κάνει 2-3 καλές αποκρούσεις. Το γκολ του James Forrest στο 83’ έκρινε την αναμέτρηση, με τον εξτρεμ της Celtic να σταματά τη μπάλα στην περιοχή και να εκτελεί με άψογο σουτ.
Eπόμενο φιλικό για τη Celtic το Σάββατο με τη Rapid Vienna.

CELTIC (αημίχρονο): De Vries, Lustig, McCart, Sviatchenko, Miller, Armstrong, Brown, McGregor, Hayes, Mackay-Steven, Griffiths.
CELTIC (βημίχρονο): Hazard, Ralston, Simunovic, McCart (Boyata 60), Tierney, Bitton, Rodgers (trialist), Forrest, Henderson, Sinclair, Aitchison

BW LINZ: Hackit, Helac, Horner, Brandstatter, Gabriel, Huspek, Jackel, Kerschbaumer, Maier, Skrivanek, Anic, Blutsch, Cvetko, Hartl, Haudum, Hinum, Krainz, Markovic, Oppong, Schagerl, Kreuer, Pellegrini, Templ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.