Aνακοίνωσε McCulloch η Kilmarnoock

O Lee McCulloch πήρε μόνιμα το πόστο του προπονητή της Kilmarnock, μετά την πετυχημένη θητεία ως υπηρεσιακός τεχνικός στο τελευταίο μισό της περασμένης σεζόν. Ο πρώην παίκτης των Rangers ανέλαβε τον περασμένο Φεβρουάριο ως υπηρεσιακός τεχνικός, μετά την αποχώρηση του Lee Clark, οδηγώντας την Kilmarnock σε μια άνετη παραμονή και στην κατάληψη της 8ης θέσης.
«Xαίρομαι που έχω το ρόλο του προπονητή στην Kilmarnock, απέκτησα ανεκτήμητη εμπειρία στο σύλλογο, τόσο ως βοηθός πρποπονητή όσο και ως υπηρεσιακός τεχνικός και πιστεύω ότι είμαι έτοιμος να ανταπεξέλθω στις προκλήσεις ενός προπονητή στην Premiership» δήλωσε ενθουσιασμένος ο 39χρονος McCulloch σημειώνοντας: «Eίμαι ευγνώμων που έχω αφοσιωμένους παίκτες και τεχνικό προσωπικό, αλλά και τη στήριξη της διοίκησης.»
«Μια εξαιρετική πρόσληψη. Ο Lee κέρδισε την εκτίμηση όλων όσων συσχετίζονται με την Kilmarnock κι είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε μαζί του. Προτρέπω τους οπαδούς να στηρίξουν τον Lee και την ομάδα καθώς μπαίνουμε σε μια νέα συναρπαστική σεζόν» δήλωσε ο διευθυντής της Killie, Billy Bowie.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.