Fisher και Bigirimana στη Motherwell

Η Motherwell έκανε δύο σημαντικές μεταγραφές αποκτώντας τους Alex Fisher από την Inverness και Gael Bigirimana από την Coventry City, με τους δύο παίκτες να υπογράφουν διετές συμβόλαια. Ο 26χρονος Fisher ήταν ο πρώτος σκόρερ της Inverness τη σεζόν που τελείωσε, ξεκίνησε την καριέρα του από την Oxford United κι είχε περάσματα σε ομάδες μικρότερων κατηγοριών σε Ισπανία, Ιταλία και Βέλγιο. Είχε περάσει από τις Mansfield Town και Torquay United μέχρι να τον πάρει ο John Hughes στα Highlands το 2016.
Απέρριψε πρόταση ανανέωσης από την Inverness που υποβιβάστηκε, έχει σημαιώσει 6 γκολ στα 8 τελευταία ματς πρωταθλήματα, τέσσερα από αυτά ήταν σε βάρος της Motherwell.
O Bigirimana, έρχεται από την Coventry City που υποβιβάστηκε στη League Two τη σεζόν που μας πέρασε. Ο 26χρονος μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από την Coventry το 2012, πήγε στη Newcastle από την οποία είχε δοθεί δανεικός στους Rangers το 2015, αλλά αρρώστησε τότε και δεν μπόρεσε να δείξει αυτά που ήθελε στο Ibrox. Στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στην Coventry που τον απέκτησε στη συνέχεια με κανονική μεταγραφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.