Nέα αναβάθμιση στο Challenge Cup

To αναβαθμισμένο πέρυσι Challenge Cup (IRN BRU CUP σύμφωνα με τον σπόνσορα) θα παρουσιαστεί ακόμα πιο βελτιωμένο φέτος, καθώς μειώνονται οι γύροι, αλλά αυξάνονται οι ομάδες και οι εισπράξεις.
Οι γύροι γίνονται 6 από 7, για τη διοργάνωση που θα ξεκινήσει στα μέσα Αυγούστου και θα ολοκληρωθεί στις 24 ή 25 Μαίου του 2018.Ένας γύρος λιγότερος σημαίνει ότι το συνολικό ποσό που θα δοθεί στη νικήτρια του θεσμού θα πάει από τις 308.000 λίρες στις 335.000 λίρες, παρουσιάζοντας αύξηση 9%.
Επιπρόσθετα οι ομάδες εκτός Σκωτίας θα πάρουν 5.000 λίρες για τα έξοδα μετακίνησης τους, ποσό 25% μεγαλύτερο απ’ότι πέρυσι.
Όπως ανακοινώθηκε πρόσφατα θα πάρουν μέρος δύο ομάδες από την Ιρλανδία, οι Bray Wanderers και Sligo Rovers, δύο ομάδες από τη Βόρ. Ιρλανδία (Crusaders και Linfield) και δύο από την Ουαλία (The New Saints και Gap Connahs Quay). Οι ομάδες αυτές θα μπουν στον δεύτερο γύρο, στον πρώτο γύρο θα ξενικήσουν 48 ομάδες από τη Σκωτία (10 από τη League One, 10 από τη League Two, 8 από την Championship, 4 από τη Highland League, 4 από τη Lowland League κι οι 12 ομάδες νέων της Premiership (oι αντρικές ομάδες της μεγάλης κατηγορίας δεν συμμετέχουν στη διοργάνωση).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.