Ο θάνατος του Burns εμπόδισε τον Robertson να πάει στη Celtic

O διεθνής Σκωτσέζος μπακ, Andy Robertson, είναι πια παίκτης της Liverpool, θα μπορούσε όμως να έχει παίξει και στη Celtic, αν δεν πέθαινε ο θρυλικός Tommy Burns.
O 23χρονος αριστερός μπακ αποκάλυψε ότι ήταν έτοιμος να μπει στους νέους της Celtic πριν από χρόνια, καθώς τον είχε ξεχωρίσει ο πρώην τεχνικός και υπεύθυνος των ακαδημιών, Tommy Burns, ο θάνατος του θρύλου της Celtic όμως άλλαξε τα δεδομένα.
«Έγιναν αλλαγές τότε στη Celtic, ήταν σε μεταβατικό στάδιο όταν ήρθε καινούργιος υπεύθυνος για τους νέους» θυμάται ο Robertson που δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είχε έρθει από τη Motherwell, που είχε πολλά ψηλά και δυνατά παιδιά. Δεν ήταν αυτό το παιχνίδι μου, ήμουν κοντός και φαινόμουν μικρός. Δε φαίνομαι βέβαια μεγαλόσωμος τώρα αλλά μου πήρε χρόνο να αναπτυχθώ.»
O Burns είχε ξεχωρίσει τον Robertson, όπως υπογράμμισε ο διεθνής μπακ, που έχει εκθέσει συχνά όσους τον αμφισβητούν.
«ΟTommy Burns ήταν πολύ καλός μαζί μου, ο θάνατος του κόστισε σε όλους. Ήταν σε άλλο επίπεδο με εμένα, του άρεσα σαν παίκτης σαςν άνθρωπος και μπορούσε να δεί ότι είχε προοπτικές. Δυστυχώς πέθανε κι η Celtic ακολούθησε άλλη πορεία, κάτι σκληρό για μερικούς παίκτες, αλλά καλό για άλλους που δεν ήταν στο όραμα του Tommy. Ήταν σκληρή η απόρριψη μου γιατί ήμουν από οπαδός της Celtic από τα γεννοφάσκια μου. Μου πήρε σχεδόν μια σεζόν να ξεπεράσω την απογοήτευση. Στην πρώτη μου σεζόν στην Queens Park, δεν ήμουν αρκετά καλός αλλά αυτή η εμπειρία με έφτιαξε. Μερικοί με αμφισβήτησαν από τότε, αλλά όταν συνεχίζεις να τους διαψεύδεις σημαίνει ότι κάνεις τη σωστή δουλειά. Κοιτώντας πίσω τώρα πια, το ότι με απέρριψαν ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.