Στα πέναλτι η County, 4-3 την καλύτερη Hibernian

Η Hibernian έχασε πολλές ευκαιρίες στο Global Energy Stadium, έμεινε στο 0-0 με τη γηπεδούχο Ross County, για να χάσει τελικά με 4-3 στα πέναλτι.
Ο Scott Fox επέστρεψε κάτω από τα δοκάρια της County παίρνοντας τη θέση του Aaron McCarey και παρότι έκανε ένα μεγάλο λάθος στο 69’, κράτησε όρθιους τους Staggies με μια μεγάλη απόκρουση στο 94’, ενώ στη διαδικασία των πέναλτι σταμάτησε το σουτ του Olie ShawO Alex Schalk επέστρεψε στην επίθεση των γηπεδούχων και ο Marcus Fraser στην άμυνα αφήνοντας στον πάγκο τους Thomas Mikkelsen και Kenny van der Weg.
Για τη Hibernian έκαναν το ντεμπούτο τους οι Steven Whittaker και Danny Swanson, ενώ στο βασικό σχήμα των Hibs ήταν και οι Efe Ambrose και Marvin Bartley, παίρνοντας τη θέση των David Gray, Liam Fontaine, Ryan Porteous και Fraser Murray.
Οι 2.065 θεατές που βρέθηκαν χθες στο Dingwall είδαν τη Hibernian να είναι πολύ καλύτερη στο πρώτο τέταρτο και να χάνει δύο ευκαιρίες με τους Dylan McGeouch και Simon Murray να νικούνται από τον Scott Fox.
Η County έχασε μια ευκαιρία στο 17’ με την κεφαλιά του Andrew Davie να αποκρούεται από τον keeper των Hibs, Ofir  Marciano, για να βγει στην κόντρα ο Danny Swanson στέλνοντας τη μπάλα άουτ σε μια ακόμα φάση για τους φιλοξενούμενους.
Η County ήταν πάντα επικίνδυνη στην κόντρα αλλά και τυχερή που το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τη Hibernian στο 55’ με τον Simon Murray να στέλνει τη μπάλα άουτ και μερικά λεπτά αργότερα οι Danny Swanson και John McGinn νικήθηκαν από τον Scott Fox. Ο keeper των Staggies έκανε μια γκάφα στο 69’ όταν του φυγε η μπάλα μεσα από τα χέρια σε μια απόκρουσηρουτίνας, χωρίς όμως συνέπειες για τους Highlanders.
Oι Hibs έχασαν τις τελευταίους ευκαιρίες στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Scott Fox σταμάτησε τον Boyle σε ένα απίστευτο τετ-α-τετ και στο κόρνερ που ακολούθησε ο Darren McGregor έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Ακολούθησε η διαδικασία των πέναλτι, με τους δύο keepers να αποκρούουν τα πρώτα σουτ που αντιμετώπισαν, για αν επικρατήσουν στο τέλος οι γηπεδούχοι με 4-3.
Oι Staggies έφτασαν τους 8 βαθμούς σε 3 ματς, χωρίς να έχουν ακόμα δεχτεί γκολ στον Δ’ όμιλο, αφήνοντας στους 4 τη Hibernian που είναι 2η έχοντας ένα ματς λιγότερο.
ROSS COUNTY: Fox, Naismith, Fraser, Davies, Kelly, Gardyne, Lindsay (Routis 58), Chow, Dow (O'Brien 73), Schalk, Curran (Mikkelsen 7).
HIBERNIAN: Marciano, Whittaker, McGregor, Ambrose, Stevenson, McGeouch (Shaw 86), Bartley, McGinn, Swanson (Fraser Murray 76), Boyle, Simon Murray (Graham 68).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.