Στη Dundee Utd ο Scott McDonald

Ο πρώην επιθετικός των Celtic και Motherwell, Scott McDonald υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στη Dundee utd. O 33χρονος Αυστραλός είχε μείνει ελεύθερος από τη Motherwell κι όλα έδειχναν ότι θα επέστρεφε στην πατρίδα του. Το θέμα όμως κόλλησε κι είχε δηλώσει πριν από μέρες ότι ήταν ανοικτός σε προτάσεις. Ήρθαν μερικές και από την Αγγλία όμως ο ΜcDonald προτίμησε τη Dundee United.
«Θέλω να βοηθήσω την ομάδα να γυρίσει στην Premiership, μόλις ήρθα και μίλησα με τον προπονητή η απάφαση ήταν εύκολη. Να έχω επιτυχίες και να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο είναι σημαντικό για μένα κι αυτό σημαίνει ότι στοχεύω στον τίτλο της Championship»  δήλωσε ο McDonald που είχε πάει το 2007 στη Celtic κερδίζοντας το πρωτάθλημα το 2008 και το League Cup το 2009. 
Έχει παίξει σε δύο διαφορετικές περιόδους στη Motherwell στην οποία επέστρεψε το 2014, έχοντας περάσει από Middlesbrough και Millwall. Ο Skippy (το παρατσούκλι του) είναι πολύ αγαπητός στους οπαδούς της Celtic και της Motherwell και φαίνεται να είναι ο αντικαταστάτης του James Keatings που μένει λόγω τραυματισμού 6 βδομάδες εκτός γηπέδων.
«Αυτή είναι μια μεγάλη μεταγραφή για μας. Ο Scott είναι ένας έμπειρος παίκτης που έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο. Οι ικανότητες και η προσωπικότητα του θα έχουν μεγάλο αντίκτυπο και στα αποδυτήρια. Eίναι νικητής και θέλει να μας βοηθήσει να παρουμε το πρωτάθλημα» δήλωσε ο τεχνικός της United, Ray McKinnon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.