Αποκλεισμός για Hearts, 1η η Dunfermline

Η Hearts αποχαιρέτησε το League Cup, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει στην έδρα της την Dunfermline, για να ηττηθεί 3-1 στα πέναλτι. Πρωτιά για τους Pars, ενώ την ίδια ώρα η Peterhead κέρδιζε 3-0 στην έδρα της Elgin κι έπαιρνε τη 2η θέση, δύσκολα όμως θα της δώσει και την πρόκριση εκτός αν υπάρξει συντριβή για μια ομάδα στο ντέρμπι του Dundee.
Στο Tynecastle η Hearts ξεκίνησε ιδανικά ανοίγοντας το σκορ με τον Don Cowie στο 20’, όμως η Dunfermline γύρισε το ματς με γκολ των Joe Cardle στο 28’ και Declan McManus στο 52’. Ο Isma Goncalves ισοφάρισε στο 86’, αλλά το γκολ της νίκης δεν ήρθε ποτέ για τη Hearts με τον Cole Stockton να χάνει μεγάλη ευκαιρία στην εκπνοή της αναμέτρησης. Η ομάδα του Εδιμβούργου είχε αποκλειστεί πριν καν ξεκινήσει η διαδικασία των πέναλτι. Μια διαδικασία στην οποία επικράτησε με 3-1 η Dunfermline απέναντι στους απογοητευμένους γηπεδούχους με τον τεχνικό τους Ian Cathro να αμφισβητείται έντονα για ακόμα μια φορά.
Στο άλλο ματς του ομίλου η Peterhead έφυγε με μια άνετη νίκη από το Borough Briggs, με τον Paul Cairney να ανοίγει το σκορ μόλις στο 4’ στην έδρα της Elgin. O David McCracken έκανε με κεφαλιά το 0-2 στο 36’ για να διαμορφώσει το τελικό 0-3 στο 54’ ο Jamie Stevenson δίνοντας τη 2η θέση του ομίλου στη Blue Toon.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.