Iκανοποίησε η Hearts, στο 1-2 με τη Newcastle

Η Hearts ήταν εξαιρετική στην ήττα της με 2-1 από τη Newcastle, σε ένα δυνατό φιλικό στο Tynecastle. Με την κεντρική κερκίδα να είναι υπο κατασκευή (με το κόστος να φτάνει τα 14 εκατ.λίρες) ακόμα, τρείς κερκίδες ήταν ανοικτές και 10.000 άνθρωποι παρακολούθησαν το φιλικό, οι 1.478 από τους οποίους ήταν οπαδοί της Newcastle. Oι οπαδοί και των δύο ομάδων τίμησαν δεόντως τη μνήμη του 6χρονου οπαδού της Sunderland, Bradley Lowery (που πέθανε από καρκίνο), φωνάζοντας το όνομα του στο 6’ του φιλικού.
O Ιan Cathro είχε βασικό σχήμα, τους νεοαποκτηθέντες Michael Smith, Ashley Smith-Brown, Christophe Berra και Cole Stockton, με τον Rafal Grzelak να μπαίνει αλλαγή στη συνέχεια. Ουσιαστικά έκανε τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα που ξεκίνησε στο 4-1 επί της Linfield, με τους Ashley Smith-Brown, Prince Buaben και Cole Stockton να ξεκινούν αντί των Kyle Lafferty, Rafa Grzelak και Harry Cochrane.
Στη Newcastle o Rafa Benitez ξεκίνησε με τους Siem de Jong, Rolando Aarons and Dwight Gayle αλλά τελείωσε με μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα χρησιμοποιώντας όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του στο Tynecastle.
H Νewcastle προηγήθηκε μόλις στο 3’ με τον Dwight Gayle όμως η Hearts δεν πτοήθηκε και κέρδισε πέναλτι στο 17’ με τον Isma Goncalves. Ο ίδιος το εκτέλεσε στέλνοντας όμως τη μπάλα ψηλά άουτ, ενώ στη συνέχεια είχε κι ένα σουτ στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι όμως έφεραν το ματς στα ίσα στο 20’ με γκολ του Jamie Walker σε ένα εκρηκτικό γι αυτούς πεντάλεπτο. Ο σούπερσταρ της Newcastle όμως, Dwight Gayle, πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ τέσσερα λεπτά αργότερα, και παρά τις φάσεις που ακολούθησαν εκατέρωθεν σε ένα ανοικτό φιλικό, το 1-2 έμεινε μέχρι τέλους.
Οι Jampos πάντως ικανοποίησαν απέναντι σε μια ομάδα που επέστρεψε στην αγγλική Premier League και δείχνουν έτοιμοι για την επίσημη πρεμιέρα τους την Τρίτη εκτός έδρας με την Elgin στο League Cup.

HEARTS: Hamilton, Smith (Brandon 75), Smith-Brown (Grzelak 58), Nowak (Petkov 84), Hughes (McGhee 74), Berra, Walker (Beith 86), Buaben (Martin 58), Stockton (Cochrane 67), Cowie (Currie 67), Goncalves (Sammon 80).
NEWCASTLE: Elliot (Woodman 63), Clark (Dummett 46), Lascelles (Lejeune 46), Mbemba (Hanley 62), Haidara (Colback 62), Aarons (Gamez 46), Shelvey (Saivet 46), Diame (Armstrong 62), Atsu (Perez 46), De Jong (Lazaar, 75), Gayle (Mitrovic 46).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.