Συγκινητικό αντίο Izaguirre

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει 4 μέρες πριν, ο Emilio Izaguirre υπέγραψε διετές συμβόλαιο στην Al-Fayha της Σαουδικής Αραβίας, αφήνοντας τη Celtic μετά από 7 χρόνια. Ο αριστερός μπακ από τις Ονδούρες παρουσιάστηκε επίσημα από τη νέα του ομάδα και χαρακτήρισε την αποχώρηση του από τη Celtic ως «μια πολύ θλιβερή μέρα στη ζωή μου.»
«Δεν πίστευα ποτέ ότι μια μέρα θα έλεγα αντίο σε ένα σύλλογο που αγαπώ τόσο πολύ και μου έδωσε τα πάντα στο ποδόσφαιρο, όλα τα όνειρα μου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έγιναν πραγματικότητα» είπε στο Instagram ο 31χρονος μπακ.
Ο αγαπημένος Ιzzy των οπαδών της Celtic δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Neil Lennon, που τον έφερε στη Celtic από τη Motagua, όλο το προσωπικό του συλλόγου και τους συμπαίκτες του «ειδικά τον αρχηγό μου Scott Brown» όπως τόνισε χαρακτηριστικά.
88 φορές διεθνής με τις Ονδούρες άγγιξε τα 250 ματς με τη Celtic, παρότι έπαιξε μόλις 18 φορές πέρυσι, έχοντας χάσει τις τελευταίες σεζόν τη θέση του από τον εκπληκτικό Kieran Tierney.
«Hail, hail, I love Celtic forever» πρόσθεσε σε ένα post στο Instagram που περιλαμβάνει κι ένα βίντεο στο οποίο φιλάει το σήμα στη φανέλα της Celtic.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.