Mε Murray οι Hibs, νίκη για Montrose

Mε hat-trick του Simon Murray η Hibernian διέλυσε 6-1 την Arboath της League One, ενώ η Montrose πέτυχε την πρώτη της νίκη στον Δόμιλο του League Cup επικρατώντας 2-1 της Alloa Athletic.
Στο Easter Road η Hibernian έκανε το 1-0 στο 18’ με κεφαλιά του Simon Murray, μετά από σέντρα David Gray, και τέσσερα λεπτά αργότερα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Steven Whittaker από τον Ricky Little. Το εκτέλεσε πολύ άσχημα όμως ο Danny Swanson στέλνοντας τη μπάλα άουτ.
Σα να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους η Arboath έφερε το ματς στα ίσα στο 38’με τον Steven Doris. Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ αφού στην εκπονή του ημιχρόνου ο Ryan Porteous με κεφαλιά έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Hibernian. Μονόλογος των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο με τον Simon Murray να κάνει το 3-1 στο 51’ και τον John McGinn το 4-1 στο 53’. Δεύτερο προσωπικό γκολ του Ryan Porteous, πάλι με κεφαλιά, στο 88’ για να κάνει hat-trick στο 91’ ο Murray διαμορφώνοντας το τελικό 6-1 για τους Hibs, που είναι στη 2η θέση, ένα βαθμό πίσω από την πρωτοπόρο Ross County.
Στο άλλο ματς του Δ’ ομίλου η Montrose της League Τwo έκανε την πρώτη της νίκη κερδίζοντας την Alloa της League One, σε μια από τις εκπλήξεις της αγωνιστικής. Ο Kerr hay άνοιξε στο 21’ το σκορ για τους γηπεδούχους που διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 50’ με τον Paul Watson. O Iain Flannigan μείωσε στο 82’ για την Alloa που δεν κατάφερε τίποτα περισσότερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.