Θέλει να κρατήσει McLean η Aberdeen

O Derek McInnes δήλωσε ότι θα ήταν μάταιη οποιαδήποτε πρόταση για τον Kenny McLean, αφού ένας από τους λόγους που έμεινε στους Dons είναι ότι πήρε την υπόσχεση ότι δεν θα δοθεί άλλος παίκτης.
Ο McLean θα μπει στον τελευταί χρόνο του συμβολαίου του, φέρεται να είναι στόχος των Rangers, όμως ο McInnes θέλει να ξεκινήσει συζητήσεις για να κρατήσει τον  playmaker του στο Pittodrie.
«Eίναι πολύ σημαντικό να κάνουμε ότι μπορούμε για να κρατάμε τους παίκτες που τα πάνε καλά ευτυχισμένους κι αυτό είναι τόσο καλό όσο και το ναφέρνουμε καινούργιους παίκτες. Θέλω να μιλήσω στον Kenny και σε κανα-δυό άλλους που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο των συμβολαίων τους, όσο είναι εδώ όμως θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το καλύτερο από αυτούς, όπως κάναμε και με τους πάικτες που έφυγαν» δήλωσε ο McInnes τονίζοντας: «Μπορεί να μας πόνεσαν κάποιες αποχωρήσεις αλλά είναι καλό να φρεσκάρουμε την ομάδα μερικές φορές και μπορείτε να βρείτε 8,9 ή και 10 παίκτες βασικούς κάθε βδομάδα.»
Παρότι έχασε 5 παίκτες κλειδιά η Aberdeen, πήρε ήδη τους Greg Stewart, Greg Tansey και τον Ryan Christie δανεικό, ενώ αναμένεται σύντομα να υπογράψει και ο Shaun Maloney.
«Οι νεοαποκτηθέντες ανυπομονούν να παίξουν στην Ευρώπη και να καθιερωθούν στην Aberdeen, να κερδίσουν πράγματα με το σύλλογο» κατέληξε ο τεχνικός των Dons σημειώνοντας πόσο σημαντικό είναι φέτος το φρεσκάρισμα για την ομάδα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.