Oι Hibs 4-0 στην έδρα της Dunfermline

Σε ένα δυνατό φιλικό στο East End Park, η Hibernian νίκησε 4-0 τη γηπεδούχο Dunfermline, με τον Danny Swanson να σκοράρει στο ντεμπούτο του με τους Hibs.
Εκτός από τον Swanson, με τη Hibernian έπαιξε -και σκόραρε- ο 34χρονος Jermaine Pennant, που δοκιμάζεται αυτό το διάστημα από τους Hibs, ενώ στο βασικό σχήμα ήταν ο 18χρονος Ryan Porteous στο κέντρο της άμυνας, μαζί με τον Liam Fontaine. Ένας άλλος teenager, o Οli Shaw έπαιξε μπροστά δίπλα στον Brian Graham. Για τη Dunfermline o Sean Murdock ήταν κάτω από τα δοκάρια ξεπερνώντας το πρόβλημα στην πλάτη του, ενώ ο Jean-Yves MVoto ξεκίνησε αντί του Joe Cardle, με τον τεχνικό των γηπεδούχων, Allan Johnston, να κάνει δοκιμές.
Παρότι το ματς ήταν φιλικό, ήταν αρκετά ανταγωνιστικό με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και δυνατό ρυθμό. Οι γηπεδούχοι έδειχναν καλύτεροι στο ξεκίνημα κι είχαν μια κεφαλιά του David Hopkirk που έφυγε ελάχιστα άουτ, όμως οι Hibs έπιασαν ρυθμό και άνοιξαν το σκορ στο 24’ με τον Danny Swanson, μετά από ένα έξοχο 1-2 με τον Callum Crane. Ο Jermaine Pennant έκανε το 0-2 στο 58’, μετά από πάσα του John McGinn, ενώ είχε και δοκάρι στο πρώτο μέρος σε απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο Martin Boyle έκανε το 0-3 στο 71’, με το νεαρό επιθετικό Oli Shaw να διαμορφώνει το τελικό 04 στο 76’.

DUNFERMLINE: Murdoch, Morris, M’Voto, Ashcroft (Coulson 63), Williamson, Splaine (Paton 46), Wedderburn (Lochead 84), L.Martin (Duthie 81), Higginbotham (King 69), Clark (Smith 78), Hopkirk (Cardle 55).
HIBERNIAN: Marciano (Laidlaw 46), Gray, Porteous, Fontaine (McGregor 46), Crane (Stevenson 46), Bartley (F.Murray 46), McGeouch, Pennant, Swanson (S.Martin 46), Graham (S.Murray (46), Shaw. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.