Έρευνες για το …πορνο tweet στην Inverness

Το περίφημο like σε πορνοσελίδα από το Tweeter της Inverness έχει συνέπειες, αφού ο σύλλογος από τα Highlands έχει ξεκινήσει έρευνες κι αναγκάστηκε να εκδώσει και επίσημη ανακοίνωση για τη γκάφα του.
Το ακατάλληλο tweet αφορούσε το πορνοσάιτ PornHub Vids και φαίνεται να έχει ήδη κάνει ζημιά στο Image της Caley Thistle, παρά το αναμενόμενο unlike που ακολούθησε.
«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ICTFC γνωρίζει ότι το βράδυ της 27ης Ιουλίου 2017 υπήρξε δραστηριότητα στον επίσημο λογαριασμό Twitter του συλλόγου, τον οποίο θεωρούμε εντελώς ακατάλληλο και απαράδεκτο. Ξεκίνησαν διαδικασίες για να απομακρυνθεί το παράνομο υλικό και αμέσως να κλειδωθεί ο λογαριασμός. Η ICTFC έχει ειδοποιήσει τις αρμόδιες αρχές και έχει ξεκινήσει επίσημη έρευνα. Ο σύλλογος θα επανέλθει με περισσότερες πληροφορίες μετά την ολοκλήρωση της έρευνας. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ICTFC διαβεβαιώνει το προσωπικό και τους υποστηρικτές μας ότι θα λάβουμε όλα τα μέτρα για να προσδιορίσουμε τις περιστάσεις αυτής της παράβασης και ότι θα ληφθούν μέτρα για την αποφυγή επανάληψης» ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της Inverness.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.