Ανανέωσε για δύο ακόμα χρόνια ο Armstrong


Όπως είχε αποκαλύψει ο Brendan Rodgers, ο Stuart Armstrong ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Celtic, για δύο ακόμα χρόνια. Ο τεχνικός της Celtic είχε δηλώσει ότι ο 25χρονος μέσος θα ανανέωνε τη συνεργασία του με τους Bhoys κι ότι η σχετική ανακοίνωση θα γινόταν στις επόμενες 24 ή 48 ώρες. Απόλυτη δικαίωση για τον προπονητή της Celtic, που ήθελε τον Armstrong στην ομάδα του, αλλά και για τον διεθνή μέσο που μπορεί πια να συνεχίσει ανεπηρέαστος τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις.
«Είμαι κατευχαριστημένος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο, έχω περάσει υπέροχα στο σύλλογο και μέχρι τώρα ήταν η καλύτερη περίοδος της ποδοσφαιρικής μου καριέρας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Armtrong, το συμβόλαιο του οποίου έληγε το επόμενο καλοκαίρι κι είχε ξεσπάει έντονη φημολογία, με ενδιαφέρον συλλόγων από την Αγγλία.
«Είναι τιμή να παίζεις για ένα σύλλογο τέτοιου διαμετρήματος κι ανυπομονώ να συνεχίσω να δουλεύω με τον προπονητή, το προσωπικό και τους συμπαίκτες μου, για να φέρουμε ακόμα περισσότερες επιτυχίες στο σύλλογο» δήλωσε ο 25χρονος μέσος που μετρά 112 αγώνες και 25 γκολ με τη Celtic, τα 17 από αυτά τα τέρματα σημειώθηκαν πέρυσι τη σεζόν που η Celtic έκανε το αήττητο treble.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.