Περιθώρια τέλος για Σκωτία

Ο βοηθός του Strachan στην εθνική Σκωτίας, Mark McGhee, δήλωσε ότι δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για τη Σκωτία, που οφείλει να κερδίσει και τα 4 ματς που έχει να δώσει τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.
Η Σκωτία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λιθουανία την Παρασκευή, υποδέχεται τη Μάλτα τη Δευτέρα και τον Οκτώβριο έχει να ανατιμετωπίσει Σλοβακία και Σλοβενία. Βρίσκεται στην 4η θέση του ομίλου της, 4 βαθμούς πίσω από τη 2η Σλοβαακία  και το 4 στα 4 δείχνει μονόδρομος για τον McGhee.
«Δεν υπάρχουν περιθώρια για λάθη, δεν θα αρχίσω να λέω ότι μπορεί οι άλλες ομάδες να γκελάρουν, ή μπορεί να κάνουν αυτό ή το άλλο, το θέμα είναι ότι εμείς πρέπει να κερδίσουμε και τα 4 ματς που έρχονται, να σηκώσουμε τα μανίκια και να ξεκινήσουμε από την Παρασκευή» δήλωσε ο βοηθός του Grodon Strachan στην εθνική σημειώνοντας: «Δεν χρειάζεται να πούμε στους παίκτες ότι δεν υπάρχουν περιθώρια λάθους, οι παίκτες ξέρουν τι χρειάζεται να κάνουν, ανέβηκαν επίπεδο στο ματς με την Αγγλία και δεν υπάρχει δικαιολογία αν δεν δείξουν την ίδια αποφασιστικότητα και ενέργεια και στα άλλα ματς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.