Πήρε McLaughlin η Hearts

Ο πρώην goalkeeper της Burton Albion, Jon McLaughlin, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τη Ηearts, αφού δοκιμάστηκε με επιτυχία από τους Jampos.
Γεννημένος στο Εδιμβούργο ο 29χρονος keeper, έμεινε ελεύθερος από τη Burton το καλοκαίρι, παρότι ήταν βασικός κι η ομάδα παρέμεινε στην Championship. Ο McLaughlin ξεκίνησε στα 43 από τα 46 ματς πρωταθλήματος των νεοφώτιστων ασην αγγλική ChampionshipBrewers, χάνοντας μόλις παιχνίδι λόγω τραυματισμού. Ο τεχνικός της Burton, Nigel Clough, αποφάσισε να στηριχθεί αυτή τη σεζόν στον 36χρονο, Stephen Bywater, τον Άγγλο που ήταν δεύτερη επιλογή την περασμένη σεζόν κι ο McLaughlin έμεινε ελεύθερος για να καταλήξει στη Hearts.
Ξεκίνησε την καριέρα του με την Harrogate Railway Athletic και ήταν για 6 χρόνια στην Bradford City πριν πάει στη Burton και έρθει τελικά στη Hearts.
«Eίμαι πραγαμτικά ευχαριστημένος, είμαι στη γενέτειρα μου κι είναι φανταστικό συναίσθημα, πέρασα καλά στις προπονήσεις με τα παιδιά και τώρα ανυπομονώ για την πραγματική δουλειά» δήλωσε στο επίσημο κανάλι της Hearts ο Jon McLaughlin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.