Aτυ -Χ-η Ηearts, 0-0 με Aberdeen

H Hearts είχε δοκάρι κι έναν εντυπωσιακό keeper απέναντι της, τον Joe Lewis της Aberdeen, που κράτησε όρθιους τους Dons στο Murrayfield, στην πρεμιέρα του Craig Levein στον πάγκο των γηπεδούχων.
Ο Craig Levein έκανε τέσσερις αλλαγές στο βασικό σχήμα της Hearts, με τον νεοαποκτηθέντα goalkeeper, Jon McLauchlin, να ξεκινά αντί του Jack Hamilton.
Φοβερή ατμόσφαιρα στο Murrayfield με τις δύο ομάδες να ζητούν από ένα πέναλτι στα πρώτα λεπτά χωρίς να συγκινούν τον διαιτητή, Craig Thomson in the first few minutes. Η Hearts ήταν νευρική αρχικά στην άμυνα, αλλά είχε κατοχή και δύο μεγάλες ευκαιρίες, με τον keeper των Dons να αποκρούει εντυπωσιακά το φάουλ του Jamie Walker στο 35’ και να τον σταματά και στο 44’ με ακόμα μια εκπληκτική επέμβαση. Νέα απόκρουση στο 60’, με τον Lewis να σταματά αυτή τη φορά τον Ross Callachan και στο 67’ να στέκεται τυχερός όταν ο Isma έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Οι Dons ισοβαθμούν με την πρωτοπόρο Celtic, φέρνοντας την πρώτη τους ισοπαλία, θετικό το πρώτο δείγμα της Hearts του Levein, που είναι όμως ακόμα χαμηλά στη βαθμολογία με 5 βαθμούς σε ισάριθμα παιχνίδια.
HEARTS: McLauchlin, Souttar, Hughes, Berra, Grzelak, Walker (Milinkovic 77), Randall, Cowie, Callachan, Djoum, Isma (Lafferty 65).
ABERDEEN: Lewis, Logan, Shinnie, Considine, O'Connor, McLean, Rooney (Maynard 70), Wright (Mackay-Steven 70), Ball (Reynolds 80), Christie, May.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.