Anderlecht-Celtic (preview)

Στο Constant Vanden Stock Stadium των Βρυξελλών η Celtic του Brendan Rodgers αντιμετωπίζει την Anderlecht σε ένα παιχνίδι που ο ίδιος ο τεχνικός των πρωταθλητών Σκωτίας έχει χαρακτηρίσει «κλειδί» για τη συνέχεια της ομάδας στην Ευρώπη.  Η Celtic έχασε με το βαρύ 5-0 στην έδρα της από την Paris St-Germain στην πρεμιέρα του B’ ομίλου, ενώ η Anderlecht έχανε 3-0 από τη Bayern στο Μόναχο. Με τις PSG και Bayern τα απόλυτα φαβορί για τις δύο προνομιούχες θέσεις, ο Rodgers χαρακτήρισε κλειδί τις αναμετρήσεις με τους Βέλγους, αφού Celtic και Anderlecht φαίνεται να παλεύουν για την 3η θέση πιυ οδηγεί στο Europa League και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μετά τα Χριστούγεννα.
Η Anderlecht δείχνει να είναι σε σύγχυση, απέλυσε τον τεχνικό Rene Weiler, με τον Nicolas Frutos να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού τεχνικού. Στο πρωτάθλημα η Anderlecht πέτυχε σημαντικό διπλό με ανατροπή επικρατώντας 2-1 της Beveren, o Frutoς θέλει να πάρει μόνιμα τη δουλειά και δήλωσε ότι η ομάδα του είναι το φαβορί στο Constant Vanden Stock. Ο 36χρονος Αργεντίνος ξεχώρισε τους Scott Brown and Scott Sinclair από τη Celtic τονίζοντας όμως ότι : «η Anderlecht βλέπει τη διοργάνωση ως μια ευκαιρία να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση».
Οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί στο Champions League, στη φάση των ομίλων, τη σεζόν 2003-2004 με τη Celtic να κερδίζει 3-1 στη Γλασκώβη και την Anderlecht 1-0 στις Βρυξέλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.