Ανανέωσε με Celtic o McGregor

O Callum McGregor υπέγραψε νέο τετραετές συμβόλαιο με τη Celtic, που τον κρατά στον Παράδεισο μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Ο 24χρονος μέσος είναι από μικρός στη Celtic, ξεκίνησε το 2001 στην παιδική της ομάδα για να βρεθεί το 2013 σε εκείνη των αντρών. Τον Αύγουστο του 2013 πήγε δανεικός για 5 μήνες στη Notts County κι αυτό είναι το μοναδικό διάστημα που έλειψε από το Celtic Park.
«H Celtic είναι τόσα χρόνια μέρος της ζωής κι έχει πραγματικά το σπίτι μου, είναι μεγάλη τιμή να υπογράφω καινούργιο συμβόλαιο» δήλωσε ο McGregor που διανύει και φέτος περίοδο εξαιρετικής φόρμας ενώ βλέπει συχνά δίχτυα.
«Έχω απολαύσει τα τελευταία δύο χρόνια που είμαι στην πρώτη ομάδα και το ότι έρχομαι από τους μικρούς του δίνει μεγαλύτερη αξία, έχουμε μια πολύ καλά παιδιά στην ομάδα και μερικούς πραγματικά ποιοτικούς παίκτες, φέρνουμε επιτυχίες στους οπαδούς κι ήθελα να συνεχίσω να παίρνω μέρος» συνέχισε ο 24χρονος χαφ που αναφέρθηκε και στον Brendan Rodgers: «O προπονητής είναι από πέρυσι εδώ, είμαι απόλυτα προσηλωμένος στη δουλειά μου μαζί του, για να συνεχίσω να βελτιώνομαι προσωπικά αλλά και ως ποδοσφαιριστής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.