Celtic-Ross County (preview)

H Celtic θα προσπαθήσει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το βαρύ 0-5 της Τρίτης από την Paris Saint-Germain και να διατηρήσει το εγχώριο αήττητο της. Μετρά 54 ματς χωρίς ήττα σε όλες τις διοργανώσεις στη Σκωτία, 44 στο πρωτάθλημα και θα έχει στην αποστολή της τον Moussa Dembele. Ο Γάλλος επιθετικός έχει να αγωνισθεί από τον Ιούλιο, ενώ πιθανότατα επιστρέφει και ο Dedryck Boyata στην άμυνα, που δείχνει να ξεπέρασε τον τραυματισμό του στο γόνΑΤΟ. Ένας άλλος αμυντικός, ο Erik Sviatchenko, είναι εκτός μάχης για την ομάδα του Rodgers, που δεν έχει χάσει στις 15 τελευταίες συναντήσεις της με τη Ross County. Tελευταία της ήττα από τους Staggies ήταν τον Μάρτιο του 2013 στο Dingwall, μετρά πάντως μόλις μία νίκη στα 4 τελευταία παιχνίδια της.
H Ross County μετρά 5 ματς χωρίς νίκη, ενώ έχει σημειώσει μόλις 3 γκολ στις 8 τελευταίες επισκέψεις της στο Celtic Park.
O εξτρεμ, Jim O'Brien ξεπέρασε τον τραυματισμό του κι είναι στην αποστολή της Ross County, 50-50 η συμμετοχή του αμυντικού Andrew Davies, εκτός μάχης ο Christopher Routis.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.