Motherwell-Aberdeen (preview)

Στο Fir Park,  Motherwell και Aberdeen θα διεκδικήσουν το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του League Cup. Σε εξαιρετική κατάσταση οι γηπεδούχοι, έρχονται από το παληκαρίσιο 2-2 στο Easter Road με τη Hibernian, μετρώντας 4 ματς χωρίς ήττα. Δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον κεντρικό αμυντικό Charles Dunne που αποβλήθηκε στο ματς με τη Ross County στον προηγούμενο κι είναι τιμωρημένος. Η Motherwell έχει κατκατήσει μόνο ένα League Cup, τη σεζόν 1950-51, ενώ τελευταία φορά που έφτασαν στα προημιτελικά ήταν τη σεζόν 2010-11, για να φτάσουν και στα ημιτελικά και να χάσουν 2-1 από τους Rangers.
Η Aberdeen μετρά 7 ματς χωρίς ήττα κι έρχεται από το απροσδόκητο 1-1 στην έδρα της με την Kilmarnock. Ο μέσος Greg Tansey θα είναι στον πάγκο, μιας και καθυστέρησε την εγχείρηση του για να είναι διαθέσιμος, ενώ ένας άλλος μέσος ο Craig Storie παραμένει εκτός μάχης, όπως και ο αμυντικός Danny Harvie.
Οι Dons, κατέκτησαν τελευταία φορά το League Cup το 2014, ενώ έφτασαν και πέρυσι στον τελικό για να χάσουν 3-0 από τη Celtic. Η Aberdeen έχει κερδίσει και τα 4 τελευταία ματς που έδωσε κόντρα στη Motherwell, ενώ οι δύο ομάδες θα ξανασυναντηθούν και την Κυριακή, στo ίδιο γήπεδο αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.