Συνιδιοκτήτες της Motherwell όλοι οι παίκτες της

Η Motherwell έφτασε τις τρεις σερί νίκες μετά το 2-0 επί της Kilmarnock κι οι οπαδοί της έχουν κάθε λόγο να πανηγυρίζουν, όπως και οι παίκτες της. Ένα άλλο κοινό που έχουν οι πλευρές είναι ότι είναι κυριολεκτικά ομάδα τους η Motherwell. Όλοι οι παίκτες της πρώτης ομάδας αλλά και το τεχνικό team είναι πια μέλη του Well Society, του συνδέσμου οπαδών της Motherwell που κατέχει το 76% των μετοχών του συλλόγου και ουσιαστικά διοικεί την ομάδα.
Η Well Society πήρε τον περασμένο Οκτώβριο την πλειοψηφία των μετοχών και τώρα ενισχύεται και από τις μηνιαίες συνεισφορές των παικτών της ομάδας, που είναι πια μέλη της.
«Είμαι πολύ περήφανος για την κίνηση αυτή των παικτών» δήλωσε ο τεχνικός των Steelmen, Stephen Robinson, με τον αρχηγό της ομάδας, Carl McHugh να προσθέτει: «Αυτός είναι ο χώρος εργασίας μας κι οι παίκτες έχουν συνδεθεί με το σύλλογο, μπαίνει πολύ γρήγορα στο πετσί σου, όλη η ομάδα συμφώνησε ομόφωνα να μπει στη Well Society και να συνεισφέρει κάθε μήνα, είμαστε πολύ δεμένοι με το σύλλογο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.