Yπομονή και τύχη θέλει ο Lennon για να σπάσει το αήττητο της Celtic

Τα εισιτήρια στο αυριανό ματς της Celtic με τη Hibernian έχουν εξαντληθεί από την Τετάρτη και πολλοί πιστεύουν ότι η επιστροφή του Neil Lennon είναι ο κύριος λόγος. Θρύλος με τους Bhoys ως παίκτης και ως προπονητής ο Lennon, τώρα επιστρέφει ως αντίπαλος μιας κι είναι ο προπονητής της Hibernian. Παραδέχτηκε μια βδομάδα πριν ότι θα είναι φορτισμένη συναισθηματικά η επιστροφή του, θέλει όμως να σπάσει το αήττητο 57 αγώνων που μετρά η Celtic.
«Xρειάζεται τεράστια αυτοσυγκέντρωση, πειθαρχία και να είσαι αδίστακτος στις ευκαιρίες που θα σου δωθούν, η υπομονή θα είναι αρετή» δήλωσε ο τεχνικός της Hibernian που ως τεχνικός πανηγύρισε 3 πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Σκωτίας με τη Celtic.
«H τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο» τόνισε ο Lennon που θα έχει στη διάθεση του τους πρώην παίκτες της Celtic Efe Ambrose, Dylan McGeouch και Anthony Stokes, αλλά και τον αμυντικό Steven Whitaker που έχει παίξει με τους Rangers κόντρα στη Celtic.
«Η εμπειρία αυτών των παικτών θα είναι πολύτιμη, δεν χρειάζεται να τους δώσω κίνητρο, το φυσικό τους ένστικτο θα λειτουργήσει» είπε ο Lennon καταλήγοντας: «Περιμένω μια όμορφη ζεστή υποδοχή, το ελπίζω δηλαδή, είναι ένας σύλλογος πολύ κοντά στην καρδια μου σε μια σημαντική περίοδο στη ζωή μου.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.