Ήττα με 3-1 για την U21 της Σκωτίας στο ντέρμπι με την Αγγλία

Η παράδοση που θέλει την εθνική κάτω των 21 της Σκωτίας να μην έχει κερδίσει ποτέ την αντίστοιχη της Αγγλίας, διατηρήθηκε στο Riverside Stadium (έδρα της Middesbrough), με τους Άγγλους να επικρατούν με 3-1, σε αγώνα για τα προκριματικά του Euro 2019.
Ο μέσος της Tottenham, Josh Onomah, άνοιξε το σκορ με μια εντυπωσιακή βολίδα στο  14’, για να διπλασιάσουν οι γηπεδούχοι τα τέρματα τουτς στο 49’ με πέναλτι του Tammy Abraham. Η Σκωτία μείωσε στο 78’ με τον Chris Cadden , ένα λεπτό όμως αργότερα ο Dominic Solanke διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για τους Άγγλους που είναι στην κορυφή του ομίλου με 7 βαθμούς. Μόνη η πρώτη του ομίλου θα πάρει την πρόκριση για τα τελικά του Euro 2019, με τη Σκωτία να είναι στην 4η θέση με 3 βαθμούς αλλά και με ένα ματς λιγότερο, έχοντας κερδίσει στην πρεμιέρα με 2-0 την Ολλανδία.
Απογοήτευση ο αρχηγός των Σκωτσέζων, Oliver Burke, που έπαιξε το Μάρτιο με την εθνική αντρών, ενώ είχε σκοράρει και στο ματς με την U21 της Ολλανδίας. Έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, χωρίς να έχει παρουσιάσει τίποτα το ιδιαίτερο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.