Στο 95’ η Dundee Utd, 1-0 τη Linfield

Με γκολ του Logan Chalmers στο 95’ η Dundee United νίκησε 1-0 τη Linfield και πήρε μια δραματική πρόκριση στα προημιτελικά του League Cup.
Κάτοχος του Challenge Cup η United , τα χρειάστηκε απέναντι στους Βορειοϊρλανδούς που έχασαν ευκαιρίες, στην πρώτη από αυτές ο keeper της Dundee Utd, Deniz Mehmet, απέκρουσε με το πόδι το σουτ του Aaron Burns, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν και μια κεφαλιά του Andrew Waterworth μετά από σέντρα του Kirk Millar. Ο keeper των γηπεδούχων, Deniz Mehmet, σταμάτησε στη συνέχεια το σουτ του Robert Garrett, ενώ απέτρεψε και αυτογκόλ του Stewart Murdoch. Οι γηπεδούχοι είχαν πάντως τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα όταν ο Graham Taylor έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στις καθυστερήσεις, όταν ο keeper της Linfield,  Gareth Deane, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη μπάλα στο σουτ του Graham Taylor και ο Logan Chalmers (που είχε μπει στο 65 στη θέση του Joe Piggott), πετάχτηκε για τη στείλει στα δίχτυα.

DUNDEE UNITED: Mehmet, Taylor, Allardice, Murdoch, Hornby (Dailly 80), Stanton, Thomas, Ritchie, Smith, N'Koyi, Piggott (Chalmers 65).
LINFIELD: Deane, Stafford, Haughey, Robinson, Clarke, Mulgrew, Garrett, Millar, Mitchell (Clarke 79), Burns, Waterworth (Stewart 75).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.