Aνεβαίνει η Hearts, 1-0 τη St Johntone

Mε γκολ του Kyle Lafferty στο 74’ η Hearts νίκησε 1-0 τη St Johnstone κι ανέβηκε στην 5η θέση της βαθμολογίας, μετά τη δεύτερη σερί νίκη της.
Οι 18.534 θεατές που βρέθηκαν στο Murrayfield παρακολούθησαν ένα πολύ μέτριο ματς, με τους Jampos πάντως να παίρνουν μια δίκαιη νίκη.
Ο Kyle Lafferty είχε μια κεφαλιά που έφυγε άουτ κι ο αρχηγός της Hearts, Christophe Berra, είδε την προσπάθεια του να αποκρούεται από τον keeper των Saints, Αlan Mannus, με τις δύο ευκαιρίες να έρχονται από κόρνερ.
Ο Kyle Lafferty έδωσε τη λύση στο 74’, όταν κοντρόλαρε τη μπάλα, μετά από σουτ του Harry Cochrane κι έπιασε το σουτ. Η μπάλα βρήκε στον Joe Shaughnessy κι άλλαεξε πορεία για να καταλήξει στα δίχτυα.
Η St Johnstone προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν παρουσίασε τίποτα ιδιαίτερο, είχε μόλις ένα αδύναμο σουτ στην εστία σε όλο το ματς. Αντίθετα η Hearts ήταν αυτή που έφτασε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις, όταν το σουτ του 16χρονου Cochrane έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
Το όγδοο φετινό γκολ του Lafferty έκρινε τελικά το ματς, με τη Hearts να ανεβαίνει στην 5η θέση, πάνω από St Johnstone και Hibernian, ενώ οι Saints γνώρισαν την τρίτη σερί ήττα τους χωρίς να σκοράρουν.

HEARTS: McLaughlin, Smith, Souttar, Berra, Brandon, Buaben (Cochrane 46), Callachan, Milinkovic (Stockton 81),Walker, Lafferty, Goncalves (Henderson 69),
ST JOHNSTONE: Mannus, Comrie, Gordon, Shaughnessy, Easton; Wotherspoon (Paton 76), Millar (Johnstone 81), Scougall, Craig, O’Halloran,,MacLean (Cummins 67).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.