Τέσσερα νέα πρόσωπα στην εθνική Σκωτίας

Στο ρόλο του υπηρεσιακού τεχνικού της Σκωτίας, ο Malky Mackay ανακοίνωσε την αποστολή της εθνικής και τέσσερις παίκτες έχουν κληθεί για πρώτη φορά. Πρόκειται για τους Ryan Christie (δανεικός στην Aberdeen από τη Celtic), Paul Hanlon (Hibernian), Jason Cummingsottigham Forest, πήγε αυτή τη σεζόν από τη Hibernian) και Ryan Jack (Rangers) είναι στην αποστολή για το φιλικό με την Ολλανδία στις 9 Νοεμβρίου στο Pittodrie.
Oι Graeme Shinnie και Kenny McLean της Aberdeen έχουν επίσης κληθεί όπως και ο Callum Paterson της Cardiff City. Οι Scott Brown και Darren Fletcher έχουν επίσης κληθεί, με τον 32χρονο αρχηγό της Celtic να έχει επιστρέψει για να βοηθήσει στα προκριματικά του Μουντιάλ και να είναι άγνωστο αν θα συνεχίσει, ενώ και ο 33χρονος Fletcher είχε ανακοινώσει ότι σκεφτόταν να σταματήσει μετά το 2-2 με τη Σλοβενία, ματς στο οποίο συμπλήρωσε τις 80 συμμετοχές.
«Για την ώρα είναι και οι δύο διαθέσιμοι κι είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι εξαιρετικοί επαγγλεματίες και ποιοτικοί παίκτες, δύο παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν τους νεότερους να εγκλιματισμούν» δήλωσε σχετικά ο Mackay.

Aναλυτικά η αποστολή της Σκωτίας για το φιλικό με την Ολλανδία:

Goalkeepers: Jordan Archer (Millwall), Craig Gordon (Celtic), David Marshall (Hull City).
Αμυντικοί: Stuart Armstrong (Celtic), Scott Brown (Celtic), Callum McGregor (Celtic), James Forrest (Celtic), Darren Fletcher (Stoke City), Ryan Fraser (Bournemouth), Ryan Jack (Rangers), John McGinn (Hibernian), Kenny McLean (Aberdeen), Matt Phillips (West Brom), Graeme Shinnie (Aberdeen), Ryan Christie (Aberdeen, δανεικός από Celtic).
Mέσοι: Callum Paterson (Cardiff), Kieran Tierney (Celtic), Andrew Robertson (Liverpool), Liam Cooper (Leeds), Paul Hanlon (Hibernian), Charlie Mulgrew (Blackburn), Christophe Berra (Hearts).
ΕπιθετικοίJason Cummings (Nottingham Forest), Leigh Griffiths (Celtic).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.