Δίλημμα κάτω από τα δοκάρια για Hibs

Ο goalkeeper της Hibernian, Ofir Marciano, παλεύει για να κερδίσει τη θέση του στη Hibernian, αφού ο Ross Laidlaw έχει εντυπωσιάσει τον Neil Lennon στη διάρκεια της απουσίας του Ισραηλινού διεθνή.
Ο Marciano ήταν το No.1 στο Easter Road όταν ήρθε από την Ashdod, αρχικά ως δανεικός, για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο το καλοκαίρι που μας πέρασε.
Ο Laidlaw, που έχει υπογράψει διετές συμβόλαιο, αναμένεται να είναι το back-up του  Marciano, έπαιξε όμως σε 18 ματς πέρυσι και φέτος είναι αρκετά καλός όσες φορές κλήθηκε να κάτσει κάτω από τα δοκάρια.
Ο Laidlaw πήρε φέτος την ευκαιρία του, όταν ο Lennon δυσαρεστήθηκε με την απόδοση του Marciano στο 2-2 με τη Motherwell, με τους Hibs να έχουν προηγηθεί 2-0. Έπαιξε στο ματς του League Cup με τη Livingston και λίγες μέρες μετά στο ματς πρωταθλήματος με τη Ross County στο Dingwall. Ο Lennon δήλωσε ότι ήθελε να του δώσει χρόνο συμμετοχής, αφού ο Marciano δεν θα μπορούσε να παίξει κόντρα στη Celtic γιατί το παιχνίδι γινόταν την Yom Kippur, την ιερότερη μέρα του χρόνου για τους Εβραίους.
Ο Laidlaw είχε κάνει εντυπωσιακές αποκρούσεις στο ματς με την County κρατώντας τη νίκη των Hibs κι ήταν εξαιρετικός και στο 2-2 στο Celtic Park, με τον Lennon να του αποδίδει τα εύσημα και στα δύο ματς.
Τώρα που επιστρέφει ο Marciano άγνωστο αν θα παίξει ή αν ο Lennon θα προτιμήσει να συνεχίσει με τον Laidlaw, με τον προπονητή των Hibs να δηλώνει: «Έχουμε δύο πολύ καλούς goalkeepers

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.