Δύσκολα το ρεκόρ ο Hughes

O Aaron Hughes δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και δύσκολα θα μπορέσει να κάνει το ρεκόρ που περίμενε με την εθνική Βορείου Ιρλανδίας.
Ο 37χρονος αμυντικός της Hearts δεν μπόρεσε να βγάλει το ματς με τη Dundee, έγινε αλλαγή μόλις στο 7’ κι είναι αμφίβολος για τα ματς της Βορείου Ιρλανδίας με Γερμανία και Νορβηγία. Ο Hughes μετρά 108 συμμετοχές με την εθνική Βορ.Ιρλανδίας, θέλει μία για να φτάσει τον θρυλικό Bobby Moore της Αγγλίας κι άλλη μία για να τον ξεπεράσει και να γίνει αυτός ο αμυντικός με τις περισσότερες συμμετοχές στις εθνικές ομάδες της Βρετανίας.
«Ξέραμε ότι μπορεί να είχε πρόβλημα, θέλαμε να του δώσουμε μια ευκαιρία, αλλά προφανώς δεν μπορούσε και αναγκαστήκαμε να τον βγάλουμε» δήλωσε ο τεχνικός της Hearts, Craig Levein, που είδε την ομάδα του να χάνει 2-1 στο Dundee, δεχόμενη γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησεις.
Οι Βορειοϊρλανδοί φαίνεται να έχουν εξασφαλίσει τη 2η θέση στον 3ο όμιλο κι ο Hughes αν δεν τα καταφέρει στα δύο τελευταία ματς, ίσως έχει την ευκαιρία να παίξει στα play-offs που θα γίνουν τον επόμενο μήνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.